32.4 C
Caransebeş
34.7 C
Reșița
30.5 C
Oţelu Roşu
vineri 12 iulie 2024

Aproape 80 de mii de lei aprobați pentru baza Smurd Caransebeș!

Politică

Consilierii locali din municipiul Caransebeș au aprobat într-o ședință De Îndată alocarea sumei de 78.350 de lei pentru dotarea și funcționarea punctului de operare aeromedical Caransebeș.

Elicopterul SMURD de pe zona Caraș-Severin va fi staționat la Unitatea Specială de Aviație a MAI de pe Aeroportul Caransebeș, astfel că administrația publică va oferi partea de reamenajare a unui hangar de la Aeroportul Caransebeș și va finanța partea hotelieră a personalului până când această unitate de urgență va intra sub controlul financiar total al Ministerului de Interne.

Până atunci, prin partenerul nostru, Spitalul Municipal de Urgență, unitate sanitară colaboratoare a Spitalului Clinic Județean de Urgența Pius Brînzeu Timiș, alocăm acești bani pentru dotări, amenajări dar și pentru cazarea și masa unui număr de 5 angajați, pe perioada cât vor fi în Caransebeș. Cred că, la un moment dat vor veni sume la nivelul Caransebeșului care vor compensa din acești bani, pe care noi toți facem eforturi să-i alocăm pentru un astfel de proiect, pentru sănătate, pentru cei care vor fi deserviți ce această unitate SMURD”, a declarat primarul Felix Borcean.

spot_img

Actualitate