13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
miercuri 22 mai 2024

În Piața Gugulanilor se verifică certificatul verde

Politică

Polițiștii din municipiul Caransebeș verifică, astăzi, în zi de piață la gugulani, dacă măsurile de protecție împotriva răspândirii Sars Cov 2 sunt respectate în Piața Gugulanilor!

Pentru prevenirea răspândirii și infectării cu virusul SARS-CoV-2, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu jandarmi de la Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, continuă activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind noile măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astăzi în piața din Caransebeș au fost verificate societăți comerciale, locații de interes și trecători, cumpărători și vânzători, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Zilele trecute au fost derulate 36 de acțiuni punctuale, dintre care 31 au fost acțiuni independente ale poliției. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 152 de sancțiuni contravenționale, conform Legii nr.55/2020, în valoare totală de 14.000 de lei, dintre acestea 140 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 12 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea sau libera circulație.

Astăzi în piața Caransebeș au fost utilizate dispozitivele electronice pentru verificarea certificatelor digitale. De asemenea operatorii economici au fost informați cu privire la noile reglementări.

spot_img

Actualitate