14 C
Caransebeş
13.5 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 02 decembrie 2023

Străzile frezate intră la asfaltare! IMPORTANT: Se ridică la nivel gurile de canal

Politică

Primarul Felix Borcean nu-și face probleme cu privire la lucrările de asfaltare străzi, pentru că firma care a câștigat licitația este serioasă. Mai întâi străzile care au intrat la frezare săptămânile trecute și în câteva zile și Ardealului.

Chiar dacă vine sezonul rece, atâta vreme cât constructorul este o firmă serioasă edilul nu-și face probleme în ceea ce privește organizarea de șantier.

Este o firmă cunoscută, serioasă, cu tradiție și nu cred că vremea, sau temperaturile ne vor pune probleme. Lucrarea este complexă, este în totalitate executată de firma Strabag și vreau să punctez că vor fi ridicate inclusiv gurile de canal, ei execută, practic toată lucrarea, încep cu frezajul pe anumite străzi, sunt asfaltate în aceste zile, s-a turnat asfalt pe Punții, intersecție cu Sorin Titel și Potocului zona aceea de la sediul societății de gaz și pe final se vor concentra pe strada Ardealului, care va fi închisă o perioadă de câteva zile. Eu am propus complet să se închidă, pentru a putea fi executată lucrarea așa cum trebuie”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

spot_img

Actualitate