24.2 C
Caransebeş
29.7 C
Reșița
23.7 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 iulie 2024

Votați-i pentru inteligență, performanță și, pentru că sunt de-ai noștri!

Politică

Tineri studenți plecați de la liceele caransebeșene, talentați, pricepuți și cu inițiativă în inovație își încearcă norocul la Bosch Future Mobility Challenge.

Inovația lor poate fi votată pe linkul:

FP3
Bosch Future Mobility Challenge este o competiție tehnică internațională inițiată de Bosch Engineering Center Cluj în 2017. Competiția invită în fiecare an echipele studențești să dezvolte soluții de conducere autonomă pe vehicule la scară 1/10 oferite de companie. Studenții lucrează la proiectele lor în colaborare cu experții Bosch timp de șase luni pentru a dezvolta algoritmii cu cele mai bune performanțe. La finala competiției, echipele selectate concurează între ele în Cluj-Napoca, România, iar cele mai bune echipe sunt premiate cu premii extraordinare.
Tinerii Borsa, Alexa, Dan, Cornea și Sorin sunt studenți la Politehnica Timișoara, Facultatea de Automatică. Ei spun că sunt genul de persoane care au învățat punând în practică diferite lucruri, nu doar să citească despre ele. 
Studenții concurează alături de alte 49 de echipe din România și alte 9 țări, care au fost selectate din aproape 80 de echipe participante:
„După trei zile pline de interviuri online care acoperă toate cele 78 de echipe care s-au înscris anul acesta, am selectat echipele care urmează să fie în competiție anul viitor. A fost foarte greu să alegi doar 50 de echipe, deoarece toți studenții care au aplicat sunt foarte talentați și pasionați de tehnologiile viitoare. Le pot recomanda celor pe care nu i-am selectat anul acesta să își îmbunătățească abilitățile și să revină anul viitor cu o aplicație și mai puternică. Pe de altă parte, le spun echipelor care se află acum oficial în competiție mult noroc, perseverență și îi sfătuiesc să colaboreze cât mai mult online, profitând de toate instrumentele disponibile”, a declarat Ionuț Muntean, managerul de proiect al Bosch Future Mobility Challenge. 

spot_img

Actualitate