13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Fost director de banca a câștigat concursul pentru director economic la Spitalul Caransebeș

Politică

Lucrurile încep să se liniștească la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. După concursul pentru postul de manager obținut de Adrian Dumbravă, a urmat cel pentru postul de director economic, obținut de Gabriel Jurescu.

În ultimele săptămâni la Spitalul Caransebeș au fost foarte multe controverse cu privire la sectorul TESA din cadrul unității medicale din Caransebeș, managerul Adrian Dumbravă declarând că din 10 economiști la spital nu lucrează mai mult de 4, astfel că aleșii locali au aprobat Organigrama Spitalului și Statul de Funcții cu un număr mai mic de posturi. Cu toate astea la concursul pentru postul de director financiar contabil nu s-a înscris niciun angajat al spitalului care reclama în spațiul public nereguli în Spital, printre care au ocupat și funcții de conduceri la sectorul Financiar – Contabil, a menționat Adrian Dumbravă.

În urma celor două probe, scrisă și proiect de management, acesta a obținut o notă de 7,6, astfel că de astăzi preia funcția de Director Economic de la Marius Cazacu, interimar pe post la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

spot_img

Actualitate