12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Gugulan MTB & Run 2021 la Caransebeș

Politică

Gugulan MTB & Run 2021 se extinde de la această a II a ediție. Acum și probe de alergare!

Formularul de înregistrare este găzduit pe platforma RaceTime în numele Asociatia Gugulanii Sportivi, organizatorul evenimentului.

Concursul, pentru care deja s-au pregătit trofeele stilizate, reprezentânf lanțul de la bicicletă sub mai multe forme, va avea loc în 18 septembrie la Caransebeș.

Evenimentul va cuprinde alergare și pedalare pe bicicletă. Traseele de alergare sunt de 6 km și de 15 km. Startul și sosirea vor fi din Parcul de Agrement Teiuș, informează Tania Pârvu, reprezentanta Asociației Gugulanii Sportivi.

Gugulan MTB Race ediția 2 este destinat pasionaților de mountain bike, desfășurat pe un traseu country de 31 km ce va fi o experiență frumoasă pt cei care aleg sa participe.
Gugulan MTB Kids a avut 100 de copii la start in prima ediție, dorindu-ne la editia 2 sa avem cat mai multi copii. De altfel pregătim un traseu nou de 15 km, pentru copiii între 12-18 ani, dar și celor care sunt la început de pedalat”, informează Tania Pârvu.

Precizăm că asociația a primit finanțare pe legea 350 din 2015 de la Primăria și Consiliul Local în sumă de 15.00 de lei pentru organizarea acestei eveniment.

spot_img

Actualitate