13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

S-au orientat spre căldarea de 100 de l, însă au fost prinși

Politică

Mai mulți bărbați au profitat de naivitatea și neatenția unui bătrân și i-au sustras o căldare din cupru de 100 de litri. Fiul bătrânului a anunțat Poliția.

Polițiștii din Stațiunea Băile Herculane au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința tatălui său, în vârstă de 79 de ani, de unde au sustras o căldare de 100 de litri, din cupru.

Din verificări s-a stabilit că în aceeași zi, în jurul orei 12.30, sub pretextul că achiziționează fier vechi, 4 bărbați ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate, iar prin distragerea atenției, ar fi sustras dintr-o magazie o căldare din cupru cu o capacitate de 95 de litri, folosită la distilarea rachiului, apoi ar fi plecat cu un microbuz într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au demarat imediat controalele în trafic, autoutilitara cu care se deplasau cei 4 bărbați fiind identificată de polițiști pe raza localității Rusca-Teregova, în interior fiind găsită căldarea din cupru reclamată ca fiind sustrasă.

Cei 4 bărbați cu vârste cuprinse 22 și 49 de ani, toți din județul Constanța, au fost conduși la sediul Poliției Stațiunii Băile Herculane pentru cercetări.

Căldarea din cupru estimată la o valoare de 10.000 de lei a fost recuperată și restituită persoanei vătămate.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările în acest caz.

spot_img

Actualitate