12.3 C
Caransebeş
8.7 C
Reșița
12.1 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Tată și fiu aproape de Spitalul Caransebeș! Exemplul lor poate fi urmat

Politică

Inginerii Preda Nicolae și Mihai sunt, din nou, aproape de Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș și fac alte donații însemnate, necesare îngrijirii bolnavilor de Covid.

Cei doi caransebeșeni nu sunt la prima activitate de acest fel, ei donând materiale pentru reabilitarea mai multor saloane, în trecut, astfel că și de această dată contribuția lor este însemnată, după discuția avută cu directorul medical, dr. Loredana Liuba.

La primele apeluri pe care directorul medical le-a făcut către oamenii de afaceri din zonă au răspuns favorabil două firme din Caransebeș: SC Flerom SRL și SC Service Suport SRL. Administratorii celor două firme sunt tată și fiu, inginerii Nicolae și Mihai Preda. Poate că grija pentru comunitate, pentru semenii noștri aflați în dificultate se învață și din familie. Cele două societăți au cumpărat, în această lună, aparatură medicală necesară îngrijirii bolnavilor de Covid, cât și materiale auxiliare pentru Ambulatoriul spitalului. Cei doi oameni de afaceri au deja mai multe acțiuni de sponsorizare a spitalului realizate în anii precedenți. Eu îi încurajez pe toți oamenii de afaceri să întindă o mână de ajutor pentru că nu scot nimic din buzunar, de fapt legea sponsorizării permite ca firmele să doneze 20 % din profit, la fel cum persoanele fizice pot distribui 2% din impozitul pe venit către organizaţiile neguvernamentale (ONG)”, ne-a declarat Adrian Dumbravă, managerul spitalului.

Donația constă în pulsoximetre, tensiometre, termometre și formulare tipizate pentru ambulatoriul integrat al spitalului, bugetul pentru aceste cheltuieli fiind estimat la 2000 de euro.

Suntem profund recunoscători pentru promptitudinea cu care dumnealor au răspuns nevoilor noastre. Avem convingerea că vom reuși în tot ceea ce ne-am propus să realizăm, însă, ne-ar fi de un real folos și implicarea altor cetățeni ai orașului, dar și ai zonelor limitrofe, cu potențial financiar ridicat”, ne-a declarat dr. Loredana Liuba, director medical al Spitalului Caransebeș.

spot_img

Actualitate