21.7 C
Caransebeş
20.7 C
Reșița
20.8 C
Oţelu Roşu
duminică 14 aprilie 2024

Buldoexcavator de 75.000 de euro la Oțelu Roșu

Politică

Proiectele pe fonduri europene ajută primăriile harnice care au depus solicitări pentru finanțare chiar și de mici proporții. Una dintre ele este primăria Oțelu Roșu, care alături de alte primării membre în GAL, a solicitat fonduri pentru un utilaj care nu trebuie să lipsească din gospodăria fiecărei administrații.

Din aceste zile Primăria Oțelu Roșu are în dotare un buldoexcavator modern, care este dotat cu toate accesoriile necesare. Valoarea acestuia este de 75 000 Euro și a fost achiziționat din fonduri europene, aflăm de la primarul Luca Mălăiescu.

Primăria de pe Valea Bistrei face parte din Grupul de Acţiune Locală ŢARA GUGULANILOR, GAL ce își desfăşură activitatea în partea de vest a României, pe teritoriul a 16 comune şi un oraş din judeţul Caraş-Severin, aşezate în jurul municipiului Caransebeş și anume Oţelu Roşu, Armeniş, Băuţar, Bolvaşniţa, Buchin, Bucoşniţa, Constantin Daicoviciu, Copăcele, Glimboca, Marga, Obreja, Păltiniş, Sacu, Slatina-Timiş, Teregova, Turnu Ruieni, Zăvoi.

spot_img

Actualitate