13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Salvatori din pasiune! Curs voluntar ISU

Politică

Peste 30 de voluntari s-au înscris la cursurile ISU Semenic în cadrul programul „Salvatori din pasiune”, dedicat tinerilor.

La sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat cursul introductiv, unde au fost oferite noțiuni generale ale misiunilor specifice salvatorilor, cu prezentarea echipamentelor și accesoriilor de protecție. Săptămânile ce urmează tinerii vor învăța despre noțiunile specifice primului ajutor de bază.

„35 de voluntari din Caraș-Severin au fost selecționați să urmeze cursurile programului „Salvator din pasiune”, un program dedicat acelor tineri care doresc să se implice în viața comunității, de a fi partenerii și sprijinul salvatorilor cărășeni, de a învăța lucruri noi”, se arată în comunicatul ISU Caraș-Severin.

Programul se desfășoară în cadrul subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin și beneficiază de suportul celor mai buni specialiști ai inspectoratului, atât în materie de teorie cât și practică, astfel încât la sfârșitul perioadei de pregătire, voluntarii cărășeni să poată trece cu bine examenul de absolvire și să devină adevărați salvatori din pasiune.

spot_img

Actualitate