12.3 C
Caransebeş
11.8 C
Reșița
11.4 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Felix Borcean va acționa chirurgical la Spitalul Caransebeș! Primul cap tăiat, directorul medical?

Politică

Prezent în emisiunea Oameni și Fapte, primarul Caransebeșului Felix Borcean a declarat că va acționa „chirurgical” la Spitalul Caransebeș și se va pune la masa discuțiilor cu Adrian Dumbravă și Adrian Cican.

Cel mai bine era să discutăm să ne punem la masă și să discutăm, pentru că acum sunt mai către Adrian Dumbravă, pentru că el este aici în funcție, eu sunt adeptul de a nu da slănina din mână pe vrabia de pe gard. Adrian Cican a fost o piesă de rezistență în Caransebeș, i-am spus după alegeri, asta a fost tema vii? a zis nu pot! nu e nicio problemă, am înțeles, am înghițit nu mi-a picat bine, dar am înțeles nu a fost nicio supărare, ne-am mai întâlnit de atâtea ori. Acum Adrian Cican mai are niște polițe de plătit și în Spital și în oraș, dar eu i-aș recomanda să mai lase din răutatea asta că nu-i face bine și să ne concentrăm pe mers altfel…, și doctorul Borcean va ieși la pensie și ceilalți la un moment dat vor lăsa garda jos și vor lăsa toate răutățile acestea și bârfele de 2 lei care se întâmplă acum în spital. Eu vreau normalitate și continuitate, vreau pe cineva să fie stabil să stea măcar doi ani, să avem o fluență să se creeze o liniște”, a menționat primarul Felix Borcean dând exemplul Primăriei Caransebeș cu agitația dinaintea alegerilor și acum toată lumea la lucru.

Edilul orașului spune că problema lui Adrian Dumbravă a fost la Consiliul de Administrație al Spitalului și la directorul Medical, iar pentru cei doi „Adrian” Dumbravă și Cican se găsește loc în Caransebeș.

„Doctorul Singh este o persoană de tot respectul, dar pe plan managerial nu este chiar ceea ce-și dorește Adrian Dumbravă. Eu am respectat tot timpul poziția managerului principal al spitalului și i-am spus că este opțiunea sa pentru că el este omul principal în spital și el își face echipa”, a menționat Felix Borcean.

spot_img

Actualitate