13.2 C
Caransebeş
12.7 C
Reșița
12.8 C
Oţelu Roşu
sâmbătă 13 aprilie 2024

Andrei Ungur așteaptă decizia pentru funcția de administrator al județului Caraș-Severin

Politică

Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela a precizat într-o conferință de presă că Andrei Ungur va fi numit de către președintele Romeo Dunca în funcția de administrator al județului Caraș-Severin. Este doar o chestiune de timp până la numire!

Andrei Ungur a acceptat solicitările noastre, ale președintelui Dunca și a mea să vină de la București la Consiliul Județean. Pentru multă lume poate părea un gest mai puțin înțeles, dar județul nostru are mai mult de câștigat cu Andrei Ungur administrator, decât secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Pașii sunt făcuți am discutat și cu premierul și cu președintele partidului, mai trebuie făcută procedura statutară, de a se decide în mod oficial în Biroul Politic Național, într-o ședință care va avea loc. Trebuie doar să fie cvorum la ședința Biroului Național într-o întâlnire online cu ceilalți colegi”, ne-a declarat Marcel Vela.

Președintele PNL Caraș-Severin a mai adăugat că biroul județean a și decis cine îl va înlocui pe Andrei Ungur în funcția de secretar de stat. Activitatea pe care Ungur o va îndeplini la Consiliul Județean este un pas înainte pentru fostul președinte interimar al PNL Caransebeș, a mai adăugat senatorul Marcel Vela.

spot_img

Actualitate