13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Un bărbat a murit într-un incendiu la Caransebeș! Bărbatul era cunoscut pentru gunoaiele colectate în locuință

Politică

Pompierii Detașamentului din Caransebeș l-au găsit pe bărbat fără suflare în locuința sa! Se pare că un scurtcircuit este cauza incendiului!

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență cu 4 echipaje de pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și lucru la înălțime și o ambulanță SMURD, un echipaj cu o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ., la un incendiu care a cuprins o casă din cartierul Pipirig din municipiul Caransebeș.

In interiorul casei a fost găsită o victimă în stare de inconștiență. Victimei, un bărbat în vârstă de aproximativ 64 ani, i s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat, astfel că în jurul orei 15.00, a fost declarat decesul acestuia.

ora 15.40 – incendiul a fost lichidat.
Potrivit ISU Caraș-Severin, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică a casei, degajarea mare de fum fiind cauzată de cantitatea mare de lucruri depozitate în interiorul casei.

Precizăm că bărbatul a fost somat de mai multe ori de Poliția Locală pentru faptul că strângea toate gunoaiele în gospodărie, mai multe plângeri fiind depuse de către vecini. Ba mai mult angajații Transal Urbis au făcut curățenie la solicitarea primarului Felix Borcean. Din păcate bărbatul suferea de disposofobie (o persoana care strange atat de multe obiecte, incat nu mai are unde sa le puna in casa si uneori locuinta sa este insalubră).

spot_img

Actualitate