13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

Se asfaltează în Caransebeș!

Politică

Serviciul Public de Întreținere și Reparații (SPIR) efectuează lucrări de reparații străzi în mai multe cartiere ale urbei.

Astfel s-a turnat asfalt nou în zona blocurilor din cartierul Cazărmii și în zona Aeroport. În aceste zile se execută lucrări de frezare pe Aleea Sportivilor și strada Potocului, iar apoi se va turna un strat nou de asfalt în ambele locații. Se are în vedere inclusiv strada Fundătura Potocului.

Pentru că au fost probleme la recepția unor lucrări efectuate de către o firmă specializată, Primăria Municipiului Caransebeș nu a plătit, de câteva luni contravaloarea lucrărilor. În aceste condiții, constructorul a remediat străzile Pavel Chinezu, Antoniu Sequens, precum și alte zone din municipiu unde lucrările nu au fost de calitate.

Primăria municipiului Caransebeș informează că a întreprins toate demersurile ce țineau de administrația locală pentru ca strada Ardealului să între la asfaltare. Lucrarea a fost urcată pe Sistemul Informatic Colaborativ al Achizițiilor Publice, la începutul acestei săptămâni, conform prevederilor legale. Se așteaptă acum depunerea ofertelor din partea constructorilor, urmând evaluarea acestora și încheierea contractului, respectându-se termenele legale.

spot_img

Actualitate