13.7 C
Caransebeş
14.7 C
Reșița
12.9 C
Oţelu Roşu
joi 23 mai 2024

După 9 ani de zile Mirel Patriciu Pascu revine la cârma orașului Bocșa!

Politică

Foarte puțini alegători s-au prezentat la vot astăzi pentru a-și alege primarul pentru următorii 3 ani. La finalul numărării voturilor Mirel Patriciu Pascu a primit votul bocșenilor.

Puțin peste 5.450 de oameni au ieșit la vot, procentul este 36,83 % cel mai scăzut din țară. Pe liste au fost trecute 14.908 persoane cu drept de vot.

Mirel Patriciu Pascu, candidatul Partidului Social Democrat a obținut majoritatea voturilor în aproape toate secțiile. La secția de la Măgura numărătoarea a fost mai greoaie.

În următorii ani vreau să găsim soluțiile corecte și profesioniste pentru a rezolva problemele cetățenilor din Bocșa. Am 20 de ani de experiență în administrație și am responsabilitate în orașul Bocșa pentru că sunt născut și crescut aici, am familie aici și vreau să fac ceva bun pentru oamenii de aici pentru că de 9 ani nu s-a făcut nimic. Mulțumesc tuturor celor care mi-au dat votul astăzi, voi fi primarul tuturor. Va trebui să reconstruim orașul împreună”, a declarat Mirel Patriciu Pascu, primarul de acum al orașului Bocșa.

spot_img

Actualitate