13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Două proiecte ale municipalității din Caransebeș încurcate de politic?

Politică

Consilierul local Petru Schinteie a remarcat o lejeritate în ultima perioadă în cadrul Primăriei Caransebeș, astfel că înțelege că lucrurile încep să meargă de la sine.

Social democratul spune că atunci când oamenii nu au preocupări necurate de a se îmbogăți din funcția publică, este clar că undeva se va găsi și succesul.

Sunt și probleme în administrație în momentul de față. Nu aș putea să nu remarc faptul că se stagnează cu două proiecte. Nu știu dacă este decizie politică sau de altă natură. Este vorba de proiectul de la ruine unde sunt tot felul de condiții impuse în ultimii ani și este aproape supărător și nu e complicat, să fim serioși. Al doilea proiect este cu spitalului modular, Caransebeșul ar avea nevoie de o extindere a spațiilor pentru că știm foarte bine că secția de infecțioase este într-o stare precară și pe PNRR ar fi trebuit să intrăm și noi cu acest spital modular, dar se pare că se stagnează”, ne-a declarat consilierul local Petru Schinteie.

Liderul grupului PSD a mai precizat că în aceste două cazuri a observat că decidenții politici în loc să ajute, încurcă administrația din municipiul Caransebeș.

În momentul de față nu am o concluzie dar este o premisă. Eu așa simt că aici în aceste două cazuri autoritățile județene, centrale nu mișcă, mai ales că se vorbește de un val IV al acestei pandemii”, a mai spus Petru Schinteie.

spot_img

Actualitate