13.8 C
Caransebeş
19.7 C
Reșița
13 C
Oţelu Roşu
vineri 14 iunie 2024

Cine a văzut-o să anunțe imediat Poliția (112)! UPDATE: A fost găsită!

Politică

O minoră a plecat în această dimineață la școală și nu a mai revenit acasă! Mama a alertat polițiștii, care o caută pe fata de 13 ani.

Semnalmente minorei sunt: înălțime 1,55 m, păr lung, șaten, ochi căprui, ten deschis, greutate 60 kg.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au început căutările fetei, care nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Apelul a 112 a venit astăzi, 18 iunie 2021, la ora 17.25, primii sesizați fiind polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș, de către mama minorei despre faptul că în această dimineață, în jurul orei 08.00, Delia Cristina Prunean a plecat de la domiciliul din municipiul Caransebeș la școala unde este elevă, iar în jurul orei 12.00, a părăsit unitatea școlară pentru a se deplasa către domiciliu, și nu a mai ajuns acasă până acum.

La data plecării purta un tricou de culoare vișinie, pantaloni de trening negri, pantofi sport de aceeași culoare și un rucsac de culoare maro.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UP DATE:

ora: 21.45 În urmă cu puțin timp, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Caransebeș. Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni sau contravenții.

În cauză au fost informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor legale.

spot_img

Actualitate