12.3 C
Caransebeş
11.8 C
Reșița
11.4 C
Oţelu Roşu
luni 26 februarie 2024

Dorian Armaș (Cobra) vicecampion Balcanic la culturism

Politică

Caransebeșeanul a răzbit printre 150 de sportivi din șapte țări balcanice să se impună la sfârșitul săptămânii la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, desfășurat la Palatul Culturii din Drobeta-Turnu Severin.

În ultimii ani Dorian Armaș s-a evidențiat câștigând mai multe titluri naționale. Și în acest an Cobra a fost pe podium cu titlul de vicecampion:

Mulțumesc pentru susținere tuturor dar în special persoanei căreia ii datorez totul pe plan sportiv, antrenorului și prietenului meu Adrian Chelbea, cel care mi-a fost alături în ultimii trei ani și m-a făcut să depășesc multe bariere la care nu credeam ca pot ajunge. Vicecampion balcanic este un titlu care cântărește pentru mine mai mult decât orice am obținut pana acum! Drumul continuă, și pentru cei ce cred în mine și îmi sunt alături le promit ca nu ii voi dezamăgi”, a menționat campionul de culturism.

Tot la sfârșitul săptămânii la Drobeta Turnu Severin Gabriel Toncean a fost reconfirmat în funcția de președinte al Federației Balcanice de Atletism și Fitness.

Cu ocazia alegerilor desfășurate astăzi am fost ales pentru un nou mandat (2021-2025) de președințe al Federației Balcanice de Culturism și Fitness! Ședința s-a desfășurat sub directa coordonare a președintelui Dr. Rafael Santonja, în calitate de reprezentant al IFBB. Le mulțumesc colegilor, din cadrul celor 13 federații membre, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o din nou! Faptul că România va fi pentru încă 4 ani capitala zonei balcanice reprezintă o mare onoare pentru mine! Voi munci în continuare pentru dezvoltarea sportului și pentru promovarea unui stil de viață sănătos, atât la nivel național, cât și internațional”, a spus Gabriel Toncean.

spot_img

Actualitate