25.7 C
Caransebeş
28.8 C
Reșița
24.7 C
Oţelu Roşu
vineri 22 septembrie 2023

Primar și diriginte de șantier prinși în flagrant!

Politică

Cei doi sunt acuzați că de-a lungul timpului au primit mită pentru avizarea mai multor lucrări în comuna cărășeană Șopotu Nou.


Dirigintele de șantier a primit banii pentru semnarea unei situații de șantier cu un constructor cu care Primăria avea contract de mai mulți ani. Dirigintele de șantier Radu Constantin a fost prins în flagrant în Timișoara cu suma de 38.000 de lei care erau puși într-un plic în roata de rezervă a autoturismului.

Procurorii DNA Timișoara și ofițeri de la DGA au oprit mașina care se afla în parcarea Finanțelor Publice din Timișoara și au descoperit plicul în portbagajul mașinii. Anchetatorii bănuiesc că banii provin din mita pretinsă de la constructorul unei lucrări ce se desfășoară în Șopotul Nou. După primele cercetări anchetatorii susțin că în total primarul din Șopotul Nou și dirigintele de șantier ar fi primit 98.000 de lei și materiale de construcții și materiale sanitare în valoare de 60.000 de lei.

Atât primarul din Șopotul Nou, Păun Baba cât și dirigintele de șantier Radu Constantin au fost reținuți cu propunere de arestare preventivă.

spot_img

Actualitate